Dit is wat wij doen.

WOONLY. ontwerpt en creƫert alles van hout. Bij ons kunt u terecht voor unieke meubels op maat, een strakke afwerking in uw woning of een buitenverblijf op maat! Neem een kijkje tussen onze diensten en ons portfolio voor meer informatie.

MEUBELBOUW

Uw eigen ontwerp of idee in huis. Dat klinkt toch geweldig? Maak samen met ons een ontwerp en wij bouwen een meubel voor u op maat. Of het dan gaat om een stoel, bank, tafel of een kast, bij WOONLY. draaien we onze hand daar niet voor om. Wij toveren uw wensen om tot een schitterend eindproduct. Welk meubel mogen we voor u maken?

INTERIEURBOUW

Heeft u behoefte aan een professionele houten afwerking, een strak design of een laat u gewoon liever een wandje plaatsen? Ook dan bent u bij WOONLY. aan het juiste adres. Wij zijn er voor al uw interieur- of woningaanpassingen. U vraagt, wij bouwen. Wanneer mogen we beginnen?

TIMMERWERK

WOONLY. maakt alles van hout. Of u nu graag een veranda wilt, een (luxe) poort, een pergola of liever een buitenverblijf op maat, wij komen graag bij u langs. Maar ook voor ieder ander timmerwerk, binnen of buiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Geen opdracht is voor ons te gek of te groot. Met welke timmerklus mogen we u helpen?

 

Woonly. voor u aan de slag?

WOONLY. is van alle markten thuis: van kleine stoeltjes tot een groot tuinhuis. Maar wat we ook maken, we bespreken altijd samen met u uw wensen en de mogelijkheden. Is iedereen tevreden? Dan gaan wij aan de slag! Wat kunnen we voor u maken?